OGIBiz Website

Menu
2884237
Main Description
2884270

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Main Description
2884271

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Horizontal Image Area
2884272

Παρέχεται μέσω ενός Ευρέως Δικτύου Ιδιωτικών Νοσοκομείων, Πολυιατρείων, Αναγνωρισμένων Διαγνωστικών Κέντρων και Ιδιωτών Ιατρών ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

 Ασφαλίζουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ Ηλικίας Ασφαλισμένου και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ Ιατρικού Ιστορικού του, στην  προνομιακή τιμή των 90,00€/έτος και με έκπτωση για σύζυγο και τέκνα.

Προσφέρει :

-ΔΩΡΕΑΝ και Απεριόριστες  Ιατρικές Επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία των συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων , στις διαθέσιμες εφημερεύουσες ειδικότητες

-ΔΩΡΕΑΝ Διαγνωστικές εξετάσεις έως του ποσού των 300€ ανά περιστατικό, στα Εξωτερικά Ιατρεία των συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων

-ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ Προγραμματισμένες Ιατρικές Επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία των συμβεβλημένων Νοσηλευτικών ιδρυμάτων και σε  ραντεβού, με συγκεκριμένες ιατρικές ειδικότητες  σε δίκτυο Πολυιατρείων ή Διαγνωστικών Κέντρων στην Αττική  με κόστος 10€/επίσκεψη.

Σε Πανελλαδικό Δίκτυο Ιδιωτικών Ιατρείων (στις Πρωτεύουσες των Νομών) με κόστος 10€

- ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ και ΔΩΡΕΑΝ , Προγραμματισμένες Διαγνωστικές Εξετάσεις (με παράλληλη χρήση ασφαλιστικού φορέα (Ε.Ο.Π.Υ.Υ) στα συμβεβλημένα Διαγνωστικά Κέντρα / Πολυιατρεία

-ΔΩΡΕΑΝ Ετήσιο Αιματολογικό και Οφθαλμολογικό  Έλεγχο (checkup).

-Οδοντιατρικό έλεγχο, ο οποίος περιλαμβάνει: Καθαρισμό οδόντων και έλεγχο της στοματικής κοιλότητας με κόστος 15€

-Επίσης , μια σειρά από άλλες καλύψεις και υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές.

Main Description
2884273

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ

Horizontal Image Area
2884274

Η κάθε οικογένεια έχει τις δικές της ανάγκες, τρόπο ζωής και σχέδια για το μέλλον των μελών της. Η πρόωρη απώλεια του ανθρώπου/ων που στηρίζουν οικονομικά όλα τα παραπάνω ή ένα σοβαρό ατύχημα που διακόψει την εργασία, έχουν άσχημες συνέπειες για την οικογένεια. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ παρέχει  το αναγκαίο κεφάλαιο για να αντιμετωπίσει η οικογένεια τις τυχόν δυσκολίες και να διατηρήσει τους “κόπους” μια ζωής.

Η Ασφάλεια Ζωής είναι μια πράξη υπευθυνότητας και αγάπης προς την οικογένειά σας.

Main Description
2884275

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Horizontal Image Area
2884276

Ο κάθε άνθρωπος μεγαλώνοντας θέλει από την μία να διατηρήσει το επίπεδο ζωής του, αλλά από την άλλη χάνει τις αντοχές για εργασία και το εισόδημά του αποδυναμώνεται. Η Ασφάλιση Σύνταξης του διασφαλίζει την συμπλήρωση του εισοδήματός του για να αισθάνεται ελεύθερος και ασφαλής, σε όλη την διάρκεια της ζωής του.                                                 

Η ασφάλεια Σύνταξης είναι μία προνοητική πράξη για το μέλλον.

Main Description
2884277

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Horizontal Image Area
2884278

Με βάση τις ανάγκες αλλά και την δυνατότητά σας, δημιουργούμε εξατομικευμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα Υγείας, εξασφαλίζοντάς σας κάλυψη :

>Του κόστους νοσηλείας από Ασθένεια ή Ατύχημα σε Ιδιωτικά Νοσοκομεία της Χώρας, αλλά και του Εξωτερικού (περιλαμβάνει έξοδα για Δωμάτιο και Τροφή, χρήση μονάδων εντατικής θεραπείας ή αυξημένης φροντίδας, δαπάνες για χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία, διαγνωστικές εξετάσεις, δαπάνες αγοράς προσθετικών τμημάτων σώματος, δαπάνες χειρουργείου και νάρκωσης, φάρμακα και υγειονομικό υλικό)

>Αμοιβής χειρουργού, αναισθησιολόγου και θεράποντα ιατρού

>Κόστους Νοσηλείας μιας ημέρας και επεμβάσεων που δεν χρειάζονται νοσηλεία (ODC)

>Των εξόδων για την διενέργεια εξετάσεων και θεραπειών πριν και μετά την Νοσηλεία σας

>Διαφόρων άλλων εξόδων όπως αμοιβή αποκλειστικής νοσοκόμας,  Έξοδα συνοδού για ανήλικο ασφαλισμένο, κλπ

>Δαπανών για επείγουσα διαμετακομιδή ασθενούς

>Δαπάνης για Επείγοντα περιστατικά στα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείων

Η ασφάλιση Υγείας εξασφαλίζει με αξιοπρέπεια την φροντίδα που σας αξίζει.

Main Description
2884279

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Horizontal Image Area
2884280

“Ατύχημα” ονομάζεται κάθε συμβάν βίαιο, εξωτερικό και ανεξάρτητο της θέλησης του ανθρώπου. Συμβάν συχνά με δυσάρεστες συνέπειες για την υγεία του. Η ασφάλιση του προσωπικού ατυχήματος παρέχει κεφάλαιο κάλυψης στην απώλεια ζωής, αποζημίωσης σε περίπτωση ανικανότητας και εξόδων αποκατάστασης από τραυματισμό.

 

Η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος κοστίζει λίγα αλλά προσφέρει πολλά.

Main Description
2884281

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Horizontal Image Area
2884282

Το σπίτι μας…”το καταφύγιο, το βασίλειό μας”.  Αποτελεί συχνά “όνειρο ζωής” και η ασφάλισή του  είναι που προστατεύει αυτή την τόσο σημαντική επένδυσή μας από τυχαίο συμβάν (π.χ.φωτιά, κεραυνό, θραύση σωληνώσεων), από θεομηνίες/καιρικά φαινόμενα (σεισμό, θύελλα, καταιγίδα, χαλάζι), αλλά και από κακόβουλες ή μη ενέργειες τρίτων, που μπορεί να βλάψουν το κτίριο ή/και το περιεχόμενό του.

Τα συχνά ξεσπάσματα της φύσης αλλά και η αυξανόμενη εγκληματικότητα σε παραβιάσεις κατοικιών κάνουν επιτακτική της κάλυψη της περιουσίας σας.

Το ασφάλιστρό ενός πολυασφαλιστηρίου κατοικίας διαμορφώνεται ανάλογα με τα τ.μ. της επιφάνειάς του, το έτος κατασκευής και το υλικό κατασκευής της οικίας σας και είναι εξαιρετικά οικονομικό, σε σχέση με τις καλύψεις που παρέχει.

Η ασφάλιση κατοικίας είναι μία αναγκαιότητα στις μέρες μας.

Main Description
2884283

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Horizontal Image Area
2884284

Η ασφάλιση επιχειρήσεων – καταστημάτων, γραφείων, εργοστασίων, κλπ – καλύπτει τις κτιριακές εγκαταστάσεις, τις βελτιώσεις κτιρίου, τον εξοπλισμό της επιχείρησης και το εμπόρευμα / α’ ύλες από κάθε κίνδυνο και διασφαλίζει την λειτουργία της επιχείρησης, την συνέχιση του εισοδήματός σας και της επαγγελματικής σας αξιοπιστίας.

Παρέχουμε πακέτα εξειδικευμένα για κάθε τύπο επιχείρησης, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες Ασφαλιστικές Εταιρίες.

Η ασφάλιση της επιχείρησής σας είναι πράξη επαγγελματισμού και εξασφάλισης της επένδυσης και του εισοδήματός σας.

Main Description
2884332

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Horizontal Image Area
2884333

Παρέχουμε ασφαλιστική κάλυψη σε όλους τους τύπους οχημάτων (Ιδιωτικών, Επαγγελματικών, Ενοικιαζόμενων καθώς και Ηλεκτρικών οχημάτων) με πληθώρα ασφαλιστικών πακέτων και καλύψεων.

Παρέχεται κάλυψη σε συνεργασία με όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρίες

 

με ασύγκριτα ανταγωνιστικά ασφάλιστρα !

 

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για άμεση προσφορά και ασφάλιση του οχήματός σας.

Main Description
2884334

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Horizontal Image Area
2884335

H κάλυψη της Αστικής Ευθύνης Επαγγελματιών κατά την διάρκεια άσκησης των Επαγγελματικών τους καθηκόντων ή λειτουργίας της επιχείρησής τους, παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα, υπευθυνότητα και υπεροχή έναντι των ανταγωνιστών σας.

Παρέχεται κάλυψη Αστικής Ευθύνης για :

 • Ιατρούς
 • Επαγγελματίες Υγείας
 • Φαρμακοποιούς
 • Δικηγόρους
 • Λογιστές
 • TourOperator
 • Πολιτικών Μηχανικών/Αρχιτεκτόνων
 • Κομμωτών/Ινστιτούτων Αισθητικής
 • Λοιπών Ειδικοτήτων
Main Description
2884336

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ

Horizontal Image Area
2884337

Υποχρεωτική η Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Ιδιωτικού και Επαγγελματικού Σκάφους, που καλύπτει τον ιδιοκτήτη έναντι Σωματικών Βλαβών και Υλικών Ζημιών συνεπεία ατυχήματος ή θαλάσσιας ρύπανσης που μπορεί να προκληθεί.

Προαιρετικές αλλά εξαιρετικά απαραίτητες και αναγκαίες οι καλύψεις για τις Ίδιες Ζημιές του σκάφους από πυρκαγιά, κλοπή, προσάραξη, μηχανική βλάβη, ζημιά σε τεχνικά μέρη σκάφους, κλπ

Επικοινωνήστε μαζί μας για την άμεση ασφάλιση του Σκάφους σας και απολαύστε ξέγνοιαστα τις χαρές της θάλασσας.

Main Description
2884338

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ

Horizontal Image Area
2884339

Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς και των πελατών μελετούμε την κάθε περίπτωση υπεύθυνα και ξεχωριστά και παρέχουμε κάλυψη με τα πιο σύγχρονα και ανταγωνιστικά πακέτα και τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς, για την ασφάλιση :

 • Φωτοβολταικών Πάρκων
 • Μονάδων Φυτικού και Ζωικού Κεφαλαίου
 • Εκδηλώσεων – Συνεδρίων
 • Πιστώσεων – Εγγυήσεων
 • Ασφάλιση Διαδικτυακών κινδύνων “CyberRisk”
 • Drones
 • Έργων Τέχνης
 • Ασφάλιση Κατοικιδίων (pet)
 • Ταξιδιωτικές Ασφαλίσεις
Main Description
2884340

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Horizontal Image Area
2884341

Το συμβόλαιο του κλάδου Μεταφορών αποζημιώνουν τον πωλητή, αγοραστή, μεταφορέα ή έμπορο από ζημιά ή απώλεια στο μεταφερόμενο φορτίο του.  Αποτελεί  διασφάλιση του ασφαλισμένου έναντι κινδύνων που πολλές φορές είναι μη προβλέψιμοι και από οικονομικής άποψης καταστροφικοί. Ασφαλίζονται εμπορεύματα (πρώτες ύλες ή τελικά προϊόντα) που μετακινούνται με χερσαία, υδάτινα ή εναέρια μέσα από και προς όλες τις περιοχές και χώρες του κόσμου, με συμβόλαια μεμονωμένης φόρτωσης ή «ανοικτού» τύπου.

Οι καλύψεις και το κόστος της ασφάλισης μεταφοράς διαμορφώνεται κατά περίπτωση.

Space
2884342
Footer
2884242

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


210 9246005
210 9246006
info@dci.gr

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ


Λ.Συγγρού 122 – 11741 Αθήνα
(6ος όροφος)

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ